Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2007

Εορταστικές εκπομπές για κλάματα

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες
Τα τελευταία χρόνια οι εορταστικές εκπομπές τις Παραμονής τις Πρωτοχρονιάς πάνε από το κακό στο χειρότερο. Φέτος δυστυχώς πιστεύουμε πως έφτασαν σε νέα βάθη. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα αναλυτικά:

ΡΙΚ1:
Κάθε χρόνο αποτελεί παράδοση για πολλά σπίτια η παρακολούθηση τις "Χαρούμενης Πρωτοχρονιάς". Δυστυχώς φέτος μας απογοήτευσε. Και είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα αν σκεφτούμε πως την όλοι παρουσίαση/ιδέα και γενικά την προετοιμασία και συμμετοχή είχανε οι πρωταγωνιστές των "Πατατών". Περιμέναμε περισσότερα από αυτούς. Δεν ξέρω αν είχανε την ελευθερία να κατεβάσουν ιδέες η αν τους περιόρισαν από πιο πάνω αλλά αυτό που μας παρουσίασαν κάθε άλλο παρά καλό ήτανε.
Ελάχιστα σκετσάκια,ελάχιστος και όχι ευφάνταστος αόρατος φακός και ελληνικά λαϊκά τραγούδια από ...αλλοδαπούς!!!!

ΡIK2 :
Ταινία άσχετου περιεχομένου.Το ΡΙΚ θέλοντας όπως κάθε χρόνο να οδηγήσει τους τηλεθεατές στο ΡΙΚ1 ( λες και από το ΡΙΚ2 χάνουνε τηλεθεατές) επέλεξε να μεταδώσει κινηματογραφική ταινία από την ταινιοθήκη του ..καταλαβαίνετε για τι εποχής ταινία μιλάμε

MEGA:
Το MEGA δεν έκανε καθόλου έξοδα και προτίμησε την έτοιμη λύση του "Πιο πολύ την Κυριακή" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Η εκπομπή ήτανε μια από τα ίδια με στολισμένο στούντιο. Από το λίγο που είδαμε ο Γρηγόρης μιλούσε με μια Κυρία επί 15 λεπτά για ένα αστείο διάρκειας 30 δευτερολέπτων!!!...Κρίμα γιατί πέρσι ο Γρηγόρης αποτελούσε μια όαση διασκέδασης με το σόου του.

ΣΙΓΜΑ:
Το ΣΙΓΜΑ φέτος προσπάθησε ανεπιτυχώς να μιμηθεί το ΡΙΚ .Στην παρουσίαση τις εκπομπής η γνωστή ηθοποιός Zeta Μακρυπούλια αλλα για κάποιο λόγο όσες φορες κάναμε zapping δεν την πετύχαμε.Από και και πέρα κάποια σκετσάκια και αόρατος φακός με τους γνωστούς "πετυχημένους" ηθοποιούς τους Sigma ...δεν μας χάρισαν άφθονο γέλιο.Αργότερα όπως όλα τα κανάλια ανέσυρε από το αρχείο μια συναυλία από κάποιο ελληνικό κέντρο και την άφησε να παίζει.

ANT1:
Το να μην θυμόμαστε τι ακριβώς μετέδωσε ο ANT1 μπορεί να σημαίνει 3 πράγματα. Είτε πως εμείς έχουμε πάθει αμνησία ,ή εμείς έχουμε πρόβλημα ειδικά με τον ANT1 ( προφανώς αυτό δεν συμβαίνει αν διαβάσατε το κείμενο μέχρι εδώ) ,ή τέλος το πρόγραμμα του ANT1 δεν περιείχε τίποτα το ιδιαίτερο.

ERT WORLD:
Και εκεί που δεν το περιμέναμε, νικητής της βραδιάς ( για εμάς πάντα) ήτανε το πρόγραμα της Ερτ WORLD "Στην υγειά μας ". Με γνωστούς έλληνες ηθοποιούς να τραγουδάνε αγαπημένα λαϊκά ελληνικά τραγούδια, μας κρατήσανε συντροφιά στο ποτό και στην κουβέντα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: